Βρείτε τρένο από Θήβα προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 19 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 03:54
Τελευταία αναχώρηση: 21:10
Απόσταση 55km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θήβα προς Κόρινθος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θήβα προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Θήβα προς Κόρινθος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Θήβα - Κόρινθος.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θήβα προς Κόρινθος

Τρένα από Θήβα προς Κόρινθος


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θήβα και Κόρινθος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θήβα - Κόρινθος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος από τον σταθμό Θήβα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κόρινθος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θήβα προς Κόρινθος

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θήβα προς Κόρινθος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Θήβα προς Κόρινθος και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 03:04, ενώ το τελευταίο στις 19:04. Το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 21 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 2 hours and 14 minutes.