Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Αθήνα

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Σέρρες σε Αθήνα από τρένου

Το ταξίδι από Σέρρες έως Αθήνα με τρένου είναι 345,6 km και διαρκεί 7 ω 23 λεπτά. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:38 και την τελευταία στο 12:40. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σέρρες σε Αθήνα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 7 ω 23 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 4
Πρώτη Αναχώρηση 08:38
Τελευταία Αναχώρηση 12:40
Απόσταση 345,6 km
Αναχώρηση Σέρρες
Άφιξη Αθήνα
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Σέρρες έως Αθήνα

  Sep 30
  Περισσότερα
  28°
  Oct 01
  Περισσότερα
  28°
  Oct 02
  Περισσότερα
  26°
  Oct 03
  Περισσότερα
  25°
  Oct 04
  Περισσότερα
  26°
  Oct 05
  Περισσότερα
  26°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  24°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  18°
  Oct 10
  Περισσότερα
  20°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  24°
  Oct 14
  Περισσότερα
  25°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
28°

Το ταξίδι σας από Σέρρες προς Αθήνα με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Αθήνα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Σέρρες έως Αθήνα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σέρρες έως Αθήνα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σέρρες έως Αθήνα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σέρρες στο Αθήνα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σέρρες έως Αθήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Σέρρες - Αθήνα μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αθήνα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αθήνα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Σέρρες έως Αθήνα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σέρρες έως Αθήνα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Σέρρες έως Αθήνα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.6kg
Λεωφορείο
17.1kg
Πτήση
683.4kg
Αυτοκίνητο
65.9kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σέρρες έως Αθήνα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Σέρρες και Αθήνα είναι 2.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σέρρες και Αθήνα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σέρρες και Αθήνα θα εξοικονομήσετε 680.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 14.5kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 63.3kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σέρρες και Αθήνα από τρένου;
Σέρρες έως Αθήνα είναι 345,6 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Σέρρες και Αθήνα;
Το Σέρρες έως το Αθήνα είναι κατά μέσο όρο 7 ω 35 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 7 ω 23 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σέρρες έως Αθήνα;
Το Σέρρες έως το Αθήνα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Σέρρες σε Αθήνα;
Σέρρες έως Αθήνα έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Σέρρες έως Αθήνα;
Το παλαιότερο τρένου από Σέρρες έως Αθήνα αναχωρεί στο 08:38. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Σέρρες έως Αθήνα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Σέρρες έως Αθήνα αναχωρεί στο 12:40. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Σέρρες στο Αθήνα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Σέρρες για να μεταβείτε στο Αθήνα. Μπορείτε να πάτε από Σέρρες και μπορείτε να φτάσετε στο Ρουφ and Αθήνα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σέρρες έως Αθήνα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Σέρρες και Αθήνα είναι 7 ω 23 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Σέρρες έως Αθήνα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Σέρρες και Αθήνα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σέρρες έως Αθήνα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Σέρρες στο Αθήνα δημιουργεί εκπομπές CO2 2.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Σέρρες

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σέρρες

Διεθνή δρομολόγια από Σέρρες και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σέρρες

Κύριες διαδρομές προς Αθήνα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές