• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ασπρόπυργος

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Κατερίνη προς το Ασπρόπυργος μέσω τρένου

απόσταση 263 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
-
Transportistas
-
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 2 λεπτά
Κατερίνη - Ασπρόπυργος
02:55 - 08:57
19,90 €
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 8 λεπτά
Κατερίνη - Ασπρόπυργος
13:49 - 18:57
38,30 €
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 8 λεπτά
Κατερίνη - Ασπρόπυργος
18:49 - 23:57
38,30 €
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 1 λεπτά
Κατερίνη - Ασπρόπυργος
08:56 - 13:57
42,60 €
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 8 λεπτά
Κατερίνη - Ασπρόπυργος
10:49 - 15:57
42,60 €

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος με τρένο;

Η απόσταση μεταξύ Κατερίνη και Ασπρόπυργος είναι περίπου 263 km. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος;

Το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ αναχωρεί από Κατερίνη στις . Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά το βράδυ, το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις . Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Κατερίνη και Ασπρόπυργος. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Κατερίνη για Ασπρόπυργος;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Κατερίνη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Κατερίνη. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Ασπρόπυργος σε Ασπρόπυργος. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Κατερίνη ή στο Ασπρόπυργος ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κατερίνη προς Ασπρόπυργος. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.