Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 48 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση: 04:52
Τελευταία αναχώρηση: 22:25
Απόσταση 13km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ασπρόπυργος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος αναχωρούν από Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τον σταθμό Ρέντη και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 34 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 17 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 17 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 5 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 hour and 5 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης στις 05:12, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 17:12.