Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 46 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση 07:52
Τελευταία αναχώρηση 01:25
απόσταση 13 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ασπρόπυργος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Ασπρόπυργος.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 30 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 46 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ασπρόπυργος είναι στις 07:52, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης στις 01:25.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ρέντη και θα αφιχθούν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Ασπρόπυργος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 34 για να φθάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 17 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 17 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.