Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 37 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 20:31
Τελευταία αναχώρηση 20:31
απόσταση 87 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Πλαταμώνας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Πλαταμώνας.

Τρένα από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Πλαταμώνας με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 2 ω 37 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Πλαταμώνας με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 48 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 20:31, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Τρίκαλα στις 20:31.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πλαταμώνας από τον σταθμό Τρίκαλα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Τρίκαλα και Πλαταμώνας είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Τρίκαλα προς Πλαταμώνας: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 3 για να φθάσετε στην πόλη Πλαταμώνας από την πόλη Τρίκαλα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 3 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πλαταμώνας από την πόλη Τρίκαλα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 3. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 3 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..