Βρείτε τρένο από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 5 €
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 05:45
Τελευταία αναχώρηση: 20:45
Απόσταση 32km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ασπρόπυργος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σχηματάρι και Ασπρόπυργος.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος με 5,30 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Ασπρόπυργος κοστίζουν 5,30 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος από τον σταθμό Τανάγρα or Δήλεσι (2ο χλμ Αθήνα-Χαλκίδα), το οποίο φτάνει στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 12 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 12 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 4 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 hour and 20 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σχηματάρι στις 05:10, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 14:10.