Βρείτε τρένο από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 32 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την , που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σχηματάρι και Ασπρόπυργος.

Τρένα από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος

Θα χρειαστείτε για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σχηματάρι στις , ενώ το τελευταίο φεύγει στις .

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σχηματάρι - Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Δήλεσι (2ο χλμ Αθήνα-Χαλκίδα) and Τανάγρα και να φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σχηματάρι και Ασπρόπυργος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος με τρένο

Θέλετε να ταξιδέψετε από Σχηματάρι προς Ασπρόπυργος με τρένο