Βρείτε τρένο από Σίνδος προς Βέροια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 16 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση: 05:47
Τελευταία αναχώρηση: 22:11
Απόσταση 53km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Σίνδος προς Βέροια στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Σίνδος προς Βέροια με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σίνδος προς Βέροια

Για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Βέροια

Τρένα από Σίνδος προς Βέροια


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Σίνδος προς Βέροια

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βέροια από τον σταθμό Σίνδος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Βέροια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Σίνδος προς Βέροια με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 16 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σίνδος προς Βέροια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 11 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 5 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Βέροια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 2 hours and 7 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Βέροια με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 1 minute με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 11:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Σίνδος στις 20:05.