• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Έδεσσα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Έδεσσα

Μεταβείτε από Αθήνα προς Έδεσσα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Έδεσσα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Αθήνα προς το Έδεσσα μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 47 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 18:22
απόσταση 345 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
22
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 48 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
07:56 - 17:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 48 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
08:56 - 17:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 15 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
09:29 - 17:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 48 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
09:56 - 17:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 15 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
10:29 - 17:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 48 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
10:56 - 17:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 15 λεπτά
Ρουφ - Εδεσσα
11:29 - 17:44

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Αθήνα προς Έδεσσα με το τρένο;

Για να πάτε από Αθήνα προς Έδεσσα πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Αθήνα και Έδεσσα θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 5 ω 16 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 7 ω 47 λεπτά για να ταξιδέψετε το 346 km μεταξύ Αθήνα και Έδεσσα.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Αθήνα προς Έδεσσα;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Αθήνα στις 07:56. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 18:22. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Αθήνα και Έδεσσα. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Αθήνα προς Έδεσσα;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Αθήνα από σταθμούς όπως Ρουφ and Αθήνα. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Έδεσσα στους ακόλουθους σταθμούς: Εδεσσα. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Αθήνα και Έδεσσα. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Αθήνα προς Έδεσσα υπάρχουν κάθε μέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 22 καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα προς Έδεσσα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 23 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Αθήνα που πηγαίνουν απευθείας Έδεσσα. Υπάρχουν 22 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.