Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Φλώρινα

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Αλεξανδρούπολη σε Φλώρινα από τρένου

Το ταξίδι από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα με τρένου είναι 375,9 km και διαρκεί 15 ω 53 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:59 και την τελευταία στο 06:59. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη σε Φλώρινα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 15 ω 53 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
Πρώτη Αναχώρηση 06:59
Τελευταία Αναχώρηση 06:59
Απόσταση 375,9 km
Αναχώρηση Αλεξανδρούπολη
Άφιξη Φλώρινα
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα

  Sep 30
  Περισσότερα
  24°
  Oct 01
  Περισσότερα
  25°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  23°
  Oct 04
  Περισσότερα
  23°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  16°
  Oct 10
  Περισσότερα
  16°
  Oct 11
  Περισσότερα
  17°
  Oct 12
  Περισσότερα
  19°
  Oct 13
  Περισσότερα
  20°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
24°

Ταξιδεύοντας από Αλεξανδρούπολη προς Φλώρινα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Φλώρινα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αλεξανδρούπολη στο Φλώρινα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αλεξανδρούπολη - Φλώρινα μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Φλώρινα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Φλώρινα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
5.4kg
Λεωφορείο
35.7kg
Πτήση
1,429.5kg
Αυτοκίνητο
137.9kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα είναι 5.4kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα θα εξοικονομήσετε 1,424.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 30.3kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 132.5kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα από τρένου;
Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα είναι 375,9 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα;
Το Αλεξανδρούπολη έως το Φλώρινα είναι κατά μέσο όρο 15 ω 53 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 15 ω 53 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα;
Το Αλεξανδρούπολη έως το Φλώρινα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αλεξανδρούπολη σε Φλώρινα;
Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα;
Το παλαιότερο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα αναχωρεί στο 06:59. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα αναχωρεί στο 06:59. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αλεξανδρούπολη στο Φλώρινα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αλεξανδρούπολη για να μεταβείτε στο Φλώρινα. Μπορείτε να πάτε από Αλεξ/πολη λιμάνι και μπορείτε να φτάσετε στο Φλώρινα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα είναι 15 ω 53 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξανδρούπολη έως Φλώρινα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αλεξανδρούπολη στο Φλώρινα δημιουργεί εκπομπές CO2 5.4kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αλεξανδρούπολη

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αλεξανδρούπολη

Διεθνή δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αλεξανδρούπολη

Κύριες διαδρομές προς Φλώρινα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές