Βρείτε τρένο από Δομοκός προς Palaeofarsalos

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Palaeofarsalos

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 28 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση: 03:11
Τελευταία αναχώρηση: 21:23
Απόσταση 21km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Δομοκός προς Palaeofarsalos στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Δομοκός προς Palaeofarsalos με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Δομοκός προς Palaeofarsalos

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Δομοκός και Palaeofarsalos.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Δομοκός προς Palaeofarsalos

Τρένα από Δομοκός προς Palaeofarsalos


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Δομοκός και Palaeofarsalos είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Palaeofarsalos και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Palaeofarsalos αναχωρούν από Δομοκός από τον σταθμό Δομοκός και φτάνουν στον σταθμό Παλαιοφάρσαλος.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Δομοκός προς Palaeofarsalos: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Δομοκός προς Palaeofarsalos με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Δομοκός προς Palaeofarsalos και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Palaeofarsalos σε 19 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 36 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Palaeofarsalos είναι στις 03:04, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Δομοκός στις 21:04.