Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Έδεσσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 09:00
Τελευταία αναχώρηση 12:28
απόσταση 127 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα προς Έδεσσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Καλαμπάκα προς Έδεσσα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Καλαμπάκα προς Έδεσσα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Καλαμπάκα προς Έδεσσα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Έδεσσα σε 3 ω 53 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 6 ω 9 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Έδεσσα είναι στις 09:00, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Καλαμπάκα στις 12:28.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Έδεσσα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Έδεσσα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Καλαμπάκα και να φτάνουν στον σταθμό Εδεσσα.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Καλαμπάκα και Έδεσσα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Καλαμπάκα προς Έδεσσα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Καλαμπάκα προς Έδεσσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 3 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Καλαμπάκα προς Έδεσσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.