Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 20 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 37
Πρώτη αναχώρηση 09:02
Τελευταία αναχώρηση 23:32
απόσταση 43 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα

Για να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Χαλκίδα φεύγει στις 09:02, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:32. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 20 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Χαλκίδα σε 1 ω 10 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άνω Λιόσια και Χαλκίδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Χαλκίδα από τον σταθμό Άνω Λιόσια, το οποίο φτάνει στον σταθμό Χαλκίδα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 37 για να φθάσετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Άνω Λιόσια. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 37 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 37 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.