Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 26,10€
Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 29 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:14
Τελευταία αναχώρηση: 22:14
Απόσταση 301km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Θεσσαλονίκη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη είναι 33,85 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι γύρω στα 26,10 €.

Τρένα από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κόρινθος και Θεσσαλονίκη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Θεσσαλονίκη

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κόρινθος και να φτάνουν στον σταθμό Θεσσαλονίκη.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 18 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κόρινθος προς Θεσσαλονίκη και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 7 hours and 25 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 9 hours and 52 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Θεσσαλονίκη είναι στις 14:06, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Κόρινθος στις 22:06.