• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Βόλος προς Λαμία

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λαμία

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 5 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 15
Πρώτη αναχώρηση 09:50
Τελευταία αναχώρηση 14:40
απόσταση 67 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Βόλος προς Λαμία στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Βόλος προς Λαμία με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Βόλος προς Λαμία με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Βόλος και Λαμία.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 2 λεπτά
Βόλος - Παγκράτι Λαμίας
09:50 - 12:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 58 λεπτά
Βόλος - Καλύβια Λαμίας
09:50 - 12:48
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 5 λεπτά
Βόλος - Λαμία
09:50 - 12:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω
Βόλος - Ρεβένια Λαμίας
09:50 - 12:50
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 8 λεπτά
Βόλος - Ροδίτσα
09:50 - 12:58
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 14 λεπτά
Βόλος - Ροδίτσα
11:37 - 14:51
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 4 λεπτά
Βόλος - Καλύβια Λαμίας
11:37 - 14:41

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Βόλος προς Λαμία και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λαμία σε 2 ω 58 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 ω 5 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Λαμία είναι στις 09:50, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Βόλος στις 14:40.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λαμία και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Λαμία αναχωρούν από Βόλος από τον σταθμό Βόλος και φτάνουν στον σταθμό Παγκράτι Λαμίας, Καλύβια Λαμίας, Λαμία, Ρεβένια Λαμίας and Ροδίτσα.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Βόλος και Λαμία είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βόλος προς Λαμία με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Βόλος προς Λαμία με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 15. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 15 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λαμία την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λαμία από την πόλη Βόλος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 15.

Logo

Σχετικά με εμάς