Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Κατερίνη


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 7,70€
Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 9 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 11:08
Τελευταία αναχώρηση: 19:44
Απόσταση 126km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σέρρες προς Κατερίνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Σέρρες προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σέρρες προς Κατερίνη με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Σέρρες - Κατερίνη.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Κατερίνη

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Σέρρες προς Κατερίνη κοστίζουν 12,80 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 7,70 €.

Τρένα από Σέρρες προς Κατερίνη


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σέρρες και Κατερίνη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κατερίνη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Σέρρες και να φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σέρρες προς Κατερίνη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 9 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 4 hours and 8 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σέρρες στις 11:06, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:06.