Βρείτε τρένο από Αχαρνές προς Κινέτα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 50 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 29
Πρώτη αναχώρηση: 06:30
Τελευταία αναχώρηση: 22:15
Απόσταση 47km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αχαρνές προς Κινέτα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κινέτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αχαρνές προς Κινέτα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Αχαρνές προς Κινέτα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αχαρνές προς Κινέτα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αχαρνές προς Κινέτα

Τρένα από Αχαρνές προς Κινέτα


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αχαρνές και Κινέτα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αχαρνές προς Κινέτα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αχαρνές από τον σταθμό Αχαρνές or ΣΚΑ και φτάνουν στον σταθμό Κινέττα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αχαρνές προς Κινέτα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 24 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αχαρνές προς Κινέτα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 24 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αχαρνές προς Κινέτα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 52 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κινέτα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 50 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αχαρνές στις 17:06.