• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Σέρρες προς Τρίκαλα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σέρρες προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σέρρες προς Τρίκαλα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Σέρρες προς Τρίκαλα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 23 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:38
Τελευταία αναχώρηση 10:38
απόσταση 227 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 11 ω 21 λεπτά
Σέρρες - Τρίκαλα
10:38 - 21:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 30 λεπτά
Σέρρες - Τρίκαλα
14:29 - 21:59

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σέρρες προς Τρίκαλα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Τρίκαλα σε 7 ω 30 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 10 ω 23 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Τρίκαλα είναι στις 10:38, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Σέρρες στις 10:38.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σέρρες - Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Σέρρες και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σέρρες και Τρίκαλα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Σέρρες προς Τρίκαλα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Σέρρες προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Σέρρες

Σταθμοί προορισμού

Τρίκαλα
Logo

Σχετικά με εμάς