Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Αιγίνιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 59 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 08:51
Τελευταία αναχώρηση 19:31
απόσταση 97 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Λάρισα προς Αιγίνιο

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λάρισα προς Αιγίνιο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λάρισα προς Αιγίνιο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Λάρισα - Αιγίνιο.

Τρένα από Λάρισα προς Αιγίνιο

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αιγίνιο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αιγίνιο φεύγει στις 08:51, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:31. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 59 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αιγίνιο σε 59 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λάρισα και Αιγίνιο

Τα τρένα προς Αιγίνιο αναχωρούν από Λάρισα από τον σταθμό Λάρισα και φτάνουν στον σταθμό Αιγίνιο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λάρισα προς Αιγίνιο με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λάρισα προς Αιγίνιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αιγίνιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 4 για να φτάσετε στην πόλη Αιγίνιο από την πόλη Λάρισα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 4 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.