Βρείτε τρένο από Χέρσο προς Θήβα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 311 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Χέρσο προς Θήβα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Χέρσο προς Θήβα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Χέρσο προς Θήβα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Χέρσο και Θήβα.

Τρένα από Χέρσο προς Θήβα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Θήβα με τρένο

Το πρώτο τρένο προς Θήβα φεύγει στις , ενώ το τελευταίο στις . Για να φτάσετε από την πόλη Χέρσο στην πόλη Θήβα με τρένο, θα χρειαστείτε .

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θήβα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θήβα από τον σταθμό Σοφικό, το οποίο φτάνει στον σταθμό Θήβα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Χέρσο προς Θήβα

Αν θέλετε να πάτε από Χέρσο προς Θήβα με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.