Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 53 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 68
Πρώτη αναχώρηση 07:36
Τελευταία αναχώρηση 01:01
απόσταση 19 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αυλώνα προς Αχαρνές

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αυλώνα προς Αχαρνές με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αυλώνα προς Αχαρνές

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αχαρνές φεύγει στις 07:36, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 01:01. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 53 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αχαρνές σε 30 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αχαρνές και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αχαρνές από τον σταθμό Αυλώνα and Αγ. Θωμάς, το οποίο φτάνει στον σταθμό ΣΚΑ and Αχαρνές.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αυλώνα προς Αχαρνές με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αυλώνα προς Αχαρνές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 68. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 46 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 22 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 68 για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Αυλώνα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 46 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.