Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 55 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 08:36
Τελευταία αναχώρηση 20:40
απόσταση 140 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αυλώνα προς Βόλος

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αυλώνα προς Βόλος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Αυλώνα προς Βόλος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αυλώνα προς Βόλος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Αυλώνα προς Βόλος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αυλώνα προς Βόλος

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Βόλος φεύγει στις 08:36, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:40. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ω 55 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 3 ω 53 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Βόλος αναχωρούν από Αυλώνα από τον σταθμό Αυλώνα and Αγ. Θωμάς και φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αυλώνα και Βόλος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Βόλος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 18 για να φθάσετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Αυλώνα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 18 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Αυλώνα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 18. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 18, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.