Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κατερίνη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 21 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:36
Τελευταία αναχώρηση: 17:40
Απόσταση 247km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αυλώνα προς Κατερίνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αυλώνα προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αυλώνα προς Κατερίνη με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αυλώνα προς Κατερίνη

Τρένα από Αυλώνα προς Κατερίνη


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κατερίνη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη από τον σταθμό Αυλώνα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Κατερίνη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 12 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 12 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αυλώνα προς Κατερίνη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κατερίνη σε 3 hours and 25 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 5 hours and 7 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κατερίνη είναι στις 05:01, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αυλώνα στις 15:01.