Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Λαμία

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 43 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 100
Πρώτη αναχώρηση: 06:36
Τελευταία αναχώρηση: 20:40
Απόσταση 131km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αυλώνα προς Λαμία στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αυλώνα προς Λαμία. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αυλώνα προς Λαμία

Για να φτάσετε στην πόλη Λαμία με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αυλώνα προς Λαμία

Τρένα από Αυλώνα προς Λαμία


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λαμία και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λαμία από τον σταθμό Αυλώνα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Παγκράτι Λαμίας.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αυλώνα προς Λαμία

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 20 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Λαμία με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 20 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αυλώνα προς Λαμία;

Χρειάζεται χρόνος 4 hours and 3 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Λαμία με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 hours and 47 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:03, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αυλώνα στις 16:03.