Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 37 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 09:01
Τελευταία αναχώρηση 00:01
απόσταση 76 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αυλώνα προς Κόρινθος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αυλώνα προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αυλώνα προς Κόρινθος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αυλώνα - Κόρινθος.

Τρένα από Αυλώνα προς Κόρινθος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κόρινθος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 09:01, ενώ το τελευταίο στις 00:01. Το ταξίδι διαρκεί 2 ω 37 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 2 ω 36 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αυλώνα και Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αυλώνα από τον σταθμό Αγ. Θωμάς and Αυλώνα και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αυλώνα και Κόρινθος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αυλώνα προς Κόρινθος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αυλώνα προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 16. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 16 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Αυλώνα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 16. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 16 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..