Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κόρινθος

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 13 €
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 42 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:55
Τελευταία αναχώρηση: 20:59
Απόσταση 76km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Αυλώνα προς Κόρινθος

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αυλώνα προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αυλώνα προς Κόρινθος

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αυλώνα και Κόρινθος.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αυλώνα προς Κόρινθος

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Αυλώνα προς Κόρινθος κοστίζουν 13,00 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 13,00 €.

Τρένα από Αυλώνα προς Κόρινθος


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αυλώνα και Κόρινθος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αγ. Θωμάς και να φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αυλώνα προς Κόρινθος

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Αυλώνα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 18. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 18 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αυλώνα προς Κόρινθος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 44 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 2 hours and 44 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αυλώνα στις 05:03, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:03.