• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Τρίκαλα

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Τρίκαλα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Μαγούλα προς το Τρίκαλα μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 20 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 08:50
Τελευταία αναχώρηση 20:50
απόσταση 223 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
11
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 23 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
08:50 - 14:13
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 23 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
09:50 - 14:13
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 47 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
10:50 - 15:37
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 47 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
11:50 - 15:37
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 9 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
12:50 - 21:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 9 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
13:50 - 21:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 9 λεπτά
Μαγούλα (Ελευσίνα) - Τρίκαλα
14:50 - 21:59

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Μαγούλα προς Τρίκαλα με το τρένο;

Το ταξίδι μεταξύ Μαγούλα και Τρίκαλα είναι περίπου 224 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 5 ω 20 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 3 ω 47 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Μαγούλα προς Τρίκαλα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Μαγούλα προς Τρίκαλα;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Μαγούλα στις 08:50. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 20:50. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Μαγούλα και Τρίκαλα. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Μαγούλα προς Τρίκαλα, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Μαγούλα από τους ακόλουθους σταθμούς: Μαγούλα (Ελευσίνα). Μέχρι την άφιξή σας σε Τρίκαλα, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Τρίκαλα. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Τρίκαλα.

Πόσες διαδρομές από Μαγούλα προς Τρίκαλα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 11 καθημερινές αναχωρήσεις από Μαγούλα προς Τρίκαλα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 13 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Μαγούλα που πηγαίνουν απευθείας Τρίκαλα. Υπάρχουν 11 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.