Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 23 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση 09:14
Τελευταία αναχώρηση 01:14
απόσταση 37 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Μέγαρα προς Κόρινθος

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Μέγαρα προς Κόρινθος

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Μέγαρα και Κόρινθος.

Τρένα από Μέγαρα προς Κόρινθος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Μέγαρα προς Κόρινθος και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 09:14, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 01:14. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 23 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 23 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Μέγαρα και Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος αναχωρούν από Μέγαρα από τον σταθμό Μέγαρα και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Μέγαρα προς Κόρινθος

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 19 για να φθάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Μέγαρα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 19 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 19 για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Μέγαρα κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 19 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.