Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 46 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 33
Πρώτη αναχώρηση 07:39
Τελευταία αναχώρηση 22:39
απόσταση 36 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Μέγαρα προς Αχαρνές στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μέγαρα προς Αχαρνές με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Μέγαρα προς Αχαρνές που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Μέγαρα προς Αχαρνές

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αχαρνές και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 1 ω 46 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 50 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:39, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Μέγαρα στις 22:39.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αχαρνές

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μέγαρα από τον σταθμό Μέγαρα και φτάνουν στον σταθμό ΣΚΑ and Αχαρνές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μέγαρα προς Αχαρνές με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μέγαρα προς Αχαρνές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 33. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 33 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Μέγαρα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 33. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 33 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..