Βρείτε τρένο από Μέγαρα προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 16 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 13
Πρώτη αναχώρηση 08:39
Τελευταία αναχώρηση 20:39
απόσταση 156 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Μέγαρα προς Βόλος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μέγαρα προς Βόλος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Μέγαρα προς Βόλος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Βόλος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Μέγαρα προς Βόλος

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Μέγαρα προς Βόλος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 ω 16 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 4 ω 44 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μέγαρα στις 08:39, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:39.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Μέγαρα και Βόλος

Τα τρένα προς Βόλος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Megara και θα αφιχθούν στον σταθμό Volos.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Μέγαρα και Βόλος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Μέγαρα προς Βόλος

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 13 για να φθάσετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Μέγαρα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 13 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βόλος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Μέγαρα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 13.