Βρείτε τρένο από Αίγιο προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 11 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 10:00
Τελευταία αναχώρηση 16:57
απόσταση 144 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αίγιο προς Βόλος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Βόλος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αίγιο προς Βόλος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αίγιο προς Βόλος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αίγιο - Βόλος.

Τρένα από Αίγιο προς Βόλος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Βόλος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 ω 11 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Βόλος σε 6 ω 33 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αίγιο στις 10:00, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:57.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αίγιο και Βόλος

Τα τρένα προς Βόλος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αίγιο και να φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αίγιο και Βόλος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αίγιο προς Βόλος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αίγιο προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 6. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 6 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αίγιο προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 6 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.