Βρείτε τρένο από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 40 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 08:57
Τελευταία αναχώρηση 00:57
απόσταση 60 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 08:57, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 00:57. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 40 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 40 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ασπρόπυργος και θα αφιχθούν στον σταθμό Κόρινθος.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 18. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 18 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 18, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.