Βρείτε τρένο από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 42 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:57
Τελευταία αναχώρηση: 22:57
Απόσταση 60km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κόρινθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Κόρινθος

Τρένα από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Ασπρόπυργος - Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Ασπρόπυργος από τον σταθμό Ασπρόπυργος και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 12 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 12 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ασπρόπυργος προς Κόρινθος;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 42 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 42 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ασπρόπυργος στις 05:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 16:05.