Βρείτε τρένο από Ασπρόπυργος προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 24 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 35
Πρώτη αναχώρηση 07:55
Τελευταία αναχώρηση 00:55
απόσταση 14 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Ασπρόπυργος προς Αθήνα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ασπρόπυργος προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Ασπρόπυργος προς Αθήνα

Για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Ασπρόπυργος προς Αθήνα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ασπρόπυργος προς Αθήνα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 24 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 22 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:55, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Ασπρόπυργος στις 00:55.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Aspropyrgos and Ασπρόπυργος και θα αφιχθούν στον σταθμό Rouf, Athens, Ρουφ and Αθήνα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ασπρόπυργος προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ασπρόπυργος προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 35. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 35 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αθήνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 35 για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Ασπρόπυργος κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.