• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ασπρόπυργος

Ταξιδεύοντας από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Αυλώνα προς το Ασπρόπυργος μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 56 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση 08:56
Τελευταία αναχώρηση 00:01
απόσταση 23 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
22
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 59 λεπτά
Αγ. Θωμάς - Ασπρόπυργος
08:56 - 10:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 54 λεπτά
Αυλώνα - Ασπρόπυργος
09:01 - 10:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 59 λεπτά
Αγ. Θωμάς - Ασπρόπυργος
09:56 - 11:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 54 λεπτά
Αυλώνα - Ασπρόπυργος
10:01 - 11:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 59 λεπτά
Αγ. Θωμάς - Ασπρόπυργος
10:56 - 12:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 54 λεπτά
Αυλώνα - Ασπρόπυργος
11:01 - 12:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 59 λεπτά
Αγ. Θωμάς - Ασπρόπυργος
11:56 - 13:55

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος;

Η απόσταση μεταξύ Αυλώνα και Ασπρόπυργος είναι περίπου 24 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ω 56 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Αυλώνα και Ασπρόπυργος διαρκούν 1 ω 54 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος είναι στις 08:56 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 00:01. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Αυλώνα και Ασπρόπυργος. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος;

Σε Αυλώνα, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Αγ. Θωμάς and Αυλώνα. Όταν φτάσετε Ασπρόπυργος, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Ασπρόπυργος. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 22 καθημερινές αναχωρήσεις από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 22 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο αναχωρήσεις από Αυλώνα που πηγαίνουν απευθείας Ασπρόπυργος. Υπάρχουν 22 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.