Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 56 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση 08:56
Τελευταία αναχώρηση 00:01
απόσταση 23 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αυλώνα και Ασπρόπυργος.

Τρένα από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 ω 54 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 ω 56 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Ασπρόπυργος είναι στις 08:56, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αυλώνα στις 00:01.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος αναχωρούν από Αυλώνα από τον σταθμό Αγ. Θωμάς and Αυλώνα και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 22. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 22 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 22 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 22 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.