Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 58 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση: 05:56
Τελευταία αναχώρηση: 21:01
Απόσταση 23km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αυλώνα και Ασπρόπυργος.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Αυλώνα και Ασπρόπυργος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ασπρόπυργος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος από τον σταθμό Αυλώνα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αυλώνα προς Ασπρόπυργος

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Αυλώνα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 20. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 20 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ασπρόπυργος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 56 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 56 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αυλώνα στις 15:05.