Βρείτε τρένο από Σχηματάρι προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση 10:50
Τελευταία αναχώρηση 01:50
απόσταση 13 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Σχηματάρι προς Χαλκίδα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σχηματάρι προς Χαλκίδα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σχηματάρι προς Χαλκίδα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Σχηματάρι προς Χαλκίδα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Σχηματάρι προς Χαλκίδα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Χαλκίδα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 19 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 19 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:50, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Σχηματάρι στις 01:50.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Σχηματάρι προς Χαλκίδα

Τα τρένα προς Χαλκίδα αναχωρούν από Σχηματάρι από τον σταθμό Δήλεσι (2ο χλμ Αθήνα-Χαλκίδα) και φτάνουν στον σταθμό Χαλκίδα.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σχηματάρι και Χαλκίδα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σχηματάρι προς Χαλκίδα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 10 για να φθάσετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Σχηματάρι. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 10 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σχηματάρι προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 10 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 10, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.