Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λεπτοκαρυά

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 1 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 05:42
Τελευταία αναχώρηση: 19:30
Απόσταση 89km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Καλαμπάκα και Λεπτοκαρυά.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά

Τρένα από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά

Τα τρένα προς Λεπτοκαρυά μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Καλαμπάκα και να φτάνουν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λεπτοκαρυά από την πόλη Καλαμπάκα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 4. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Καλαμπάκα προς Λεπτοκαρυά;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λεπτοκαρυά σε 1 hour and 55 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 hours and 11 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Λεπτοκαρυά είναι στις 05:07, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Καλαμπάκα στις 19:07.