Βρείτε τρένο από Κιλκίς προς Έδεσσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 11:56
Τελευταία αναχώρηση 11:56
απόσταση 73 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κιλκίς προς Έδεσσα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κιλκίς προς Έδεσσα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Κιλκίς προς Έδεσσα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Κιλκίς - Έδεσσα.

Τρένα από Κιλκίς προς Έδεσσα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κιλκίς προς Έδεσσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 4 ω 52 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Έδεσσα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 3 ω 32 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 11:56, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Κιλκίς στις 11:56.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Κιλκίς προς Έδεσσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Έδεσσα από τον σταθμό Κιλκίς, το οποίο φτάνει στον σταθμό Εδεσσα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κιλκίς προς Έδεσσα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Έδεσσα από την πόλη Κιλκίς. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Έδεσσα από την πόλη Κιλκίς, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 2, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.