Βρείτε τρένο από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 ω 28 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 06:46
Τελευταία αναχώρηση: 12:46
Απόσταση 53km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Χέρσο και Σιδηρόκαστρο.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο

Τρένα από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Σιδηρόκαστρο και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Σιδηρόκαστρο μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Σοφικό και να φτάνουν στον σταθμό Σιδηρόκαστρο.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Χέρσο προς Σιδηρόκαστρο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Σιδηρόκαστρο και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 hours and 17 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Σιδηρόκαστρο σε 7 hours and 17 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Χέρσο στις 06:02, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 12:02.