Βρείτε τρένο από Κιάτο προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 9€
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 25 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 08:05
Τελευταία αναχώρηση: 21:05
Απόσταση 92km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κιάτο προς Πάτρα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κιάτο προς Πάτρα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κιάτο προς Πάτρα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κιάτο προς Πάτρα

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Κιάτο προς Πάτρα είναι 9,50 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κιάτο προς Πάτρα μπορεί να είναι γύρω στα 9,00 €.

Τρένα από Κιάτο προς Πάτρα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κιάτο και Πάτρα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Κιάτο και θα αφιχθούν στον σταθμό Πάτρα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κιάτο προς Πάτρα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Κιάτο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 10. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 10 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Κιάτο προς Πάτρα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Πάτρα σε 1 hour and 25 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 27 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Πάτρα είναι στις 08:07, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Κιάτο στις 21:07.