Τρένο Βρότσλαβ - Zakopane τιμές από 19,08 €

Ξεκίνα από
19,08 €

Βρότσλαβ σε Zakopane από τρένου

Το ταξίδι από Βρότσλαβ έως Zakopane με τρένου είναι 288,67 χλμ. και διαρκεί 7 ώ. 35 λ.. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:55 π.μ. και την τελευταία στο 9:14 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βρότσλαβ σε Zakopane με τρένου για μόλις 19,08 € ή έως και 25,47 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 19,08 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ19,08 €
Διάρκεια Ταξιδίου7 ώ. 35 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ19,08 €
Υψηλότερη Τιμή25,47 €
Πρώτη Αναχώρηση4:55 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:14 μ.μ.
Απόσταση288,67 χλμ.
ΑναχώρησηΒρότσλαβ
ΆφιξηZakopane
TransportistasPKP

Τρένου Εισιτήρια από Wrocław έως Zakopane

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδεύοντας από Βρότσλαβ προς Zakopane με τη Virail

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Βρότσλαβ προς Zakopane. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Βρότσλαβ προς Zakopane;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Βρότσλαβ προς Zakopane διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Βρότσλαβ προς Zakopane θα κοστίσει 19,08 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 22,88 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βρότσλαβ προς Zakopane. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Βρότσλαβ προς Zakopane διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 22,88 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Βρότσλαβ προς Zakopane;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane διαρκεί περίπου 288,67 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 7 ώ. 35 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane είναι περίπου 288,67 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 7 ώ. 35 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 6 ώ. 21 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Βρότσλαβ προς Zakopane όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Βρότσλαβ για Zakopane;

Σε Βρότσλαβ, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν . Όταν φτάσετε Zakopane, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως . Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Βρότσλαβ προς Zakopane;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Βρότσλαβ προς Zakopane χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως . Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 3 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Βρότσλαβ προς Zakopane χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 0 απευθείας συνδέσεις από Βρότσλαβ προς Zakopane κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 3 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βρότσλαβ προς Zakopane. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Wrocław έως Zakopane

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βρότσλαβ έως Zakopane, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βρότσλαβ στο Zakopane.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Wrocław έως Zakopane

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 13,16 € έως 26,62 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 51% στο ταξίδι σας!

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Zakopane με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Zakopane με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω PKP από Βρότσλαβ έως Zakopane
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βρότσλαβ έως Zakopane κατά train.
Εγκαταστάσεις PKP
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Βρότσλαβ έως Zakopane Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
20.21kg
Λεωφορείο
21.65kg
Πτήση
57.73kg
Αυτοκίνητο
46.19kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βρότσλαβ έως Zakopane με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane είναι 20.21kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane θα εξοικονομήσετε 37.52kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.44kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 25.98kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane είναι 22,88 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 19,08 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βρότσλαβ προς Zakopane;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βρότσλαβ έως Zakopane είναι 19,08 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane από τρένου;
Βρότσλαβ έως Zakopane είναι 288,67 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane;
Το Βρότσλαβ έως το Zakopane είναι κατά μέσο όρο 7 ώ. 35 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 6 ώ. 21 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βρότσλαβ σε Zakopane;
Βρότσλαβ έως Zakopane έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane;
Το παλαιότερο τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane αναχωρεί στο 4:55 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane αναχωρεί στο 9:14 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βρότσλαβ έως Zakopane;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 19,08 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βρότσλαβ στο Zakopane;
Υπάρχουν σταθμοί 4 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βρότσλαβ για να μεταβείτε στο Zakopane. Μπορείτε να πάτε από Wrocław Główny, Wroclaw Gal. Dominikanska, Wrocław Mikołajów and Wroclaw Airport και μπορείτε να φτάσετε στο Zakopane Plac PKP, przy ul.Chramcówki.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βρότσλαβ έως Zakopane από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane είναι 6 ώ. 21 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βρότσλαβ έως Zakopane;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βρότσλαβ και Zakopane.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βρότσλαβ έως Zakopane από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βρότσλαβ στο Zakopane δημιουργεί εκπομπές CO2 20.21kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βρότσλαβ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βρότσλαβ

Διεθνή δρομολόγια από Βρότσλαβ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βρότσλαβ

Κύριες διαδρομές προς Zakopane

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές