Βρείτε τρένο από Κιάτο προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 49 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 13:05
Τελευταία αναχώρηση 20:29
απόσταση 64 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Κιάτο προς Αίγιο στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κιάτο προς Αίγιο με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Κιάτο και Αίγιο.

Τρένα από Κιάτο προς Αίγιο

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κιάτο προς Αίγιο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αίγιο φεύγει στις 13:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:29. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 49 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 45 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο - Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κιάτο και να φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Κιάτο και Αίγιο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κιάτο προς Αίγιο με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κιάτο προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 7. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 7 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 7 για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Κιάτο κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 7 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.