Βρείτε τρένο από Κιάτο προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 54 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση 07:59
Τελευταία αναχώρηση 23:59
απόσταση 74 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Κιάτο προς Ασπρόπυργος στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κιάτο προς Ασπρόπυργος. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Κιάτο προς Ασπρόπυργος

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κιάτο και Ασπρόπυργος.

Τρένα από Κιάτο προς Ασπρόπυργος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ασπρόπυργος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 54 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 54 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κιάτο στις 07:59, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:59.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Ασπρόπυργος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος αναχωρούν από Κιάτο από τον σταθμό Κιάτο και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κιάτο προς Ασπρόπυργος

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 19 για να φθάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Κιάτο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 18 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κιάτο προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 19 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 18, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.