Βρείτε τρένο από Κιάτο προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση: 04:59
Τελευταία αναχώρηση: 21:59
Απόσταση 18km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κιάτο προς Κόρινθος

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Κιάτο προς Κόρινθος

Για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Κιάτο προς Κόρινθος

Τρένα από Κιάτο προς Κόρινθος


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κόρινθος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος από τον σταθμό Κιάτο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κόρινθος.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κιάτο προς Κόρινθος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 20 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κιάτο προς Κόρινθος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 20 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κιάτο προς Κόρινθος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 04:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 09:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 12 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 12 minutes.