Βρείτε τρένο από Κιάτο προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση 07:59
Τελευταία αναχώρηση 00:59
απόσταση 18 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κιάτο προς Κόρινθος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κόρινθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Κιάτο προς Κόρινθος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κιάτο προς Κόρινθος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κιάτο προς Κόρινθος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Κιάτο προς Κόρινθος

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 13 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κόρινθος σε 12 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κιάτο στις 07:59, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 00:59.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Κιάτο από τον σταθμό Kiato and Κιάτο και φτάνουν στον σταθμό Korinthos and Κόρινθος.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Κιάτο και Κόρινθος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Κιάτο προς Κόρινθος

Αν επιθυμείτε να πάτε από Κιάτο προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 18. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 18 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Κιάτο προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 18 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 18, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.