Τρένο Σαρλερουά - Λιλ τιμές από 10,90 €

Ξεκίνα από
10,90 €

Σαρλερουά σε Λιλ από τρένου

Το ταξίδι από Σαρλερουά έως Λιλ με τρένου είναι 101,14 χλμ. και διαρκεί 2 ώ. 47 λ.. Υπάρχουν 4 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:25 π.μ. και την τελευταία στο 8:05 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σαρλερουά σε Λιλ με τρένου για μόλις 10,90 € ή έως και 64,20 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 10,90 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ10,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου2 ώ. 47 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα4
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ10,90 €
Υψηλότερη Τιμή64,20 €
Πρώτη Αναχώρηση4:25 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση8:05 μ.μ.
Απόσταση101,14 χλμ.
ΑναχώρησηΣαρλερουά
ΆφιξηΛιλ
TransportistasBlaBlaCar Bus, SNCBΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Charleroi έως Lille

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδεύοντας από Σαρλερουά προς Λιλ με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Σαρλερουά προς Λιλ; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Σαρλερουά προς Λιλ και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Σαρλερουά προς Λιλ με τρένο;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Σαρλερουά προς Λιλ διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Σαρλερουά προς Λιλ θα κοστίσει 10,90 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 32,89 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σαρλερουά προς Λιλ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 32,89 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Σαρλερουά για Λιλ.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Σαρλερουά προς Λιλ;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ διαρκεί περίπου 101,14 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 2 ώ. 47 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Η διαδρομή από Σαρλερουά προς Λιλ καλύπτει μια απόσταση 101,14 χλμ.. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 2 ώ. 47 λ.. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 1 ώ. 45 λ.. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Σαρλερουά προς Λιλ πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Σαρλερουά για Λιλ;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Σαρλερουά χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Λιλ. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Σαρλερουά ή στο Λιλ ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Σαρλερουά προς Λιλ υπάρχουν κάθε μέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Σαρλερουά προς Λιλ μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 4 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Σαρλερουά προς Λιλ. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Σαρλερουά προς Λιλ διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 4 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σαρλερουά προς Λιλ. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Charleroi έως Lille

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σαρλερουά έως Λιλ, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σαρλερουά στο Λιλ.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Charleroi έως Lille

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 14,40 € έως 27,70 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 48% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Σαρλερουά - Λιλ μπορούν να βρεθούν με 14,03 € αν είστε τυχεροί ή 24,53 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 39,83 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λιλ με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λιλ με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το BlaBlaCar Bus είναι μια υπηρεσία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων που διατίθεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας και της περιοχής Μπενελούξ. Είναι θυγατρική της BlaBlaCar, μιας πλατφόρμας carpooling.BlaBlaCar.Η εταιρεία λειτουργεί λεωφορεία από και προς σταθμούς όπως το Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Αεροδρόμιο Gaulle 3, τρένο Annecy, αεροδρόμιο Στουτγάρδης και σταθμός λεωφορείων Victoria.

Η SNCB είναι η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων του Βελγίου. Η SNCB, που ιδρύθηκε το 1926, λειτουργεί επιβατικά και εμπορευματικά τρένα στο βελγικό σιδηροδρομικό δίκτυο, το οποίο εκτείνεται σε πάνω από 3.600 χιλιόμετρα γραμμής. Οι υπηρεσίες επιβατών της SNCB περιλαμβάνουν εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια, με συνδέσεις με γειτονικές χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Γερμανία και το Λουξεμβούργο. Η εταιρεία διαχειρίζεται μια σειρά τύπων τρένων, από τρένα υψηλής ταχύτητας όπως τα Thalys και Eurostar μέχρι περιφερειακά και προαστιακά τρένα.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Σαρλερουά έως Λιλ

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το SNCB και TER όταν ταξιδεύετε από το Σαρλερουά στο Λιλ.

Second

Τα εισιτήρια τρένου δεύτερης θέσης SNCB σάς δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε μόνοι σας ή ομαδικά με οικονομικές επιλογές.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First

Τα βαγόνια πρώτης κατηγορίας αναγνωρίζονται εύκολα από μια κίτρινη ταινία και τον αριθμό 1. Προσφέρουν περισσότερο χώρο και ένα πιο ήσυχο περιβάλλον. Συνιστάται να επιλέξετε την πρώτη θέση κατά τις πολυάσχολες μετακινήσεις με τρένο.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Η υπηρεσία Wi-Fi δεν είναι διαθέσιμη στα τρένα SNCB.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα περισσότερα βαγόνια τρένων SNCB έχουν πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Σε ταξίδια SNCB, επιτρέπεται να φέρετε 3 αποσκευές με συνολικό βάρος κάτω από 30 κιλά. Μόλις τακτοποιηθούν, τοποθετήστε τα αντικείμενα σας είτε πάνω είτε κάτω από το κάθισμά σας. Μη διστάσετε να έχετε μαζί σας χαρτοφύλακες, σακίδια πλάτης, βαλίτσες, χειροκίνητα ή αυτόματα αναπηρικά καροτσάκια, καροτσάκια, καροτσάκια, αναδιπλούμενα ποδήλατα, μονόκυκλα, σκούτερ, ακόμη και αθλητικά είδη όπως σκι.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Παρέχεται υπηρεσία βοήθειας σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο εστιατορίου στα τρένα SNCB. Συνιστάται στους επιβάτες να μεταφέρουν τα δικά τους σνακ και νερό.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Επί του παρόντος, το 30% των θέσεων του τρένου SNCB δεν διαθέτει κλιματισμό. Στόχος είναι να μειωθεί στο 20% έως το 2026 και να εξοπλιστούν όλα τα τρένα με κλιματισμό έως το 2032.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Μπορείτε να φέρετε δωρεάν χαρτοφύλακες, σακίδια, βαλίτσες, αναπηρικά καροτσάκια, καροτσάκια, καροτσάκια, πτυσσόμενα ποδήλατα, μονόκυκλα, σκούτερ και αθλητικό εξοπλισμό. Το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος είναι 30 κιλά και το πολύ τρία είδη ανά επιβάτη. Θα πρέπει να αποθηκεύετε τις αποσκευές τους στον προβλεπόμενο χώρο πάνω και κάτω από τις θέσεις τους. Για (ηλεκτρικά) ποδήλατα, tandem, καρότσια ποδηλάτων ή segway, απαιτείται συμπλήρωμα ποδηλάτου.
wifi WiFi open icon close icon
Τα τρένα TER είναι επί του παρόντος χωρίς υπηρεσίες WiFi.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα σύγχρονα τρένα TER είναι εξοπλισμένα με πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Τα τρένα TER δεν έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των αποσκευών, αρκεί να είναι εντός των προσωπικών σας δυνατοτήτων χειρισμού και μπορούν να χωρέσουν σε καθορισμένους χώρους αποσκευών.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το Acès TER προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Τα τρένα TER δεν παρέχουν τροφοδοσία επί του σκάφους. σκεφτείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Το ταξίδι με ποδήλατο στα τρένα TER είναι δωρεάν, απλώς κρεμάστε το ή αποθηκεύστε το σε καθορισμένους χώρους με σειρά προτεραιότητας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κράτησης.
Υπηρεσίες εν πλω BlaBlaCar Bus, SNCB and TER από Σαρλερουά έως Λιλ
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σαρλερουά έως Λιλ κατά train.
Εγκαταστάσεις BlaBlaCar Bus SNCB TER SNCF
wifi WiFi check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check
luggage Αποσκευές check check check check
air_con Κλιματισμός check cross cross check
food_and_drink Φαγητό και ποτό cross check check check
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross cross cross check
accessibility Προσιτότητα cross cross cross check
bicycle Ποδήλατο cross cross cross check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross cross cross check

Σαρλερουά έως Λιλ Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
7.08kg
Λεωφορείο
7.59kg
Πτήση
20.23kg
Αυτοκίνητο
16.18kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαρλερουά έως Λιλ με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ είναι 7.08kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ θα εξοικονομήσετε 13.15kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.51kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 9.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ;
Ένα εισιτήριο τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ είναι 32,89 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 10,90 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σαρλερουά προς Λιλ;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σαρλερουά έως Λιλ είναι 10,90 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ από τρένου;
Σαρλερουά έως Λιλ είναι 101,14 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ;
Το Σαρλερουά έως το Λιλ είναι κατά μέσο όρο 2 ώ. 47 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 45 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σαρλερουά έως Λιλ;
Το Σαρλερουά έως το Λιλ καλύπτεται από τελεστές 3. Μπορείτε να βρείτε στο Virail BlaBlaCar Bus, SNCB, TER and SNCF που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Σαρλερουά σε Λιλ;
Σαρλερουά έως Λιλ έχει 4 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ;
Το παλαιότερο τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ αναχωρεί στο 4:25 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ αναχωρεί στο 8:05 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σαρλερουά έως Λιλ;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 10,90 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Σαρλερουά στο Λιλ;
Υπάρχουν σταθμοί 4 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Σαρλερουά για να μεταβείτε στο Λιλ. Μπορείτε να πάτε από Charleroi Sud, Marchienne au Pont, Marchienne-Zone and Roux και μπορείτε να φτάσετε στο Lille Europe, Gare de Lille Flandres and Lezennes (f).
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σαρλερουά έως Λιλ από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ είναι 1 ώ. 45 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Σαρλερουά έως Λιλ;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Λιλ.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαρλερουά έως Λιλ από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Σαρλερουά στο Λιλ δημιουργεί εκπομπές CO2 7.08kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σαρλερουά

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σαρλερουά

Διεθνή δρομολόγια από Σαρλερουά και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σαρλερουά

Κύριες διαδρομές προς Λιλ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές