Τρένο Σαρλερουά - Παρίσι τιμές από 43,84 €

Ξεκίνα από
43,84 €

Σαρλερουά σε Παρίσι από τρένου

Το ταξίδι από Σαρλερουά έως Παρίσι με τρένου είναι 230 χλμ. και διαρκεί 4 ώ. 5 λ.. Υπάρχουν 18 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:30 π.μ. και την τελευταία στο 7:40 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σαρλερουά σε Παρίσι με τρένου για μόλις 43,84 € ή έως και 164,79 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 43,84 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ43,84 €
Διάρκεια Ταξιδίου4 ώ. 5 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα18
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ43,84 €
Υψηλότερη Τιμή164,79 €
Πρώτη Αναχώρηση12:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση7:40 μ.μ.
Απόσταση230 χλμ.
ΑναχώρησηΣαρλερουά
ΆφιξηΠαρίσι
TransportistasOUIGO, ThalysΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Charleroi έως Paris

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Σαρλερουά προς Παρίσι με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Σαρλερουά προς Παρίσι; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Σαρλερουά προς Παρίσι και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Σαρλερουά προς Παρίσι;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Σαρλερουά προς Παρίσι διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Σαρλερουά προς Παρίσι θα κοστίσει 43,84 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 94,59 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Σαρλερουά προς Παρίσι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Σαρλερουά προς Παρίσι, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 94,59 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Σαρλερουά προς Παρίσι με τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώ. 5 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 230 χλμ. από Σαρλερουά προς Παρίσι. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Σαρλερουά προς Παρίσι να διαρκέσει περισσότερο από 4 ώ. 5 λ.. Το ταξίδι μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι είναι περίπου 230 χλμ. και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 4 ώ. 5 λ.. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 3 ώ. 2 λ.. Αν θέλετε να πάτε από Σαρλερουά προς Παρίσι όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Σαρλερουά για Παρίσι;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Σαρλερουά από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Παρίσι στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Σαρλερουά και Παρίσι. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Σαρλερουά προς Παρίσι υπάρχουν κάθε μέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Σαρλερουά προς Παρίσι μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 18 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως . Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Σαρλερουά προς Παρίσι. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Σαρλερουά προς Παρίσι διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 0 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 18 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Σαρλερουά προς Παρίσι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Charleroi έως Paris

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Σαρλερουά έως Παρίσι, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Σαρλερουά στο Παρίσι.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Charleroi έως Paris

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Παρίσι με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Παρίσι με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Το 2013, η γαλλική εθνική σιδηροδρομική εταιρεία SNCF παρουσίασε το OUIGO για να προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό ταξιδιωτικές επιλογές TGV. Επιλέξτε μεταξύ του αστραπιαίου OUIGO Grande Vitesse, που φτάνει σε ταχύτητες 300 km/h, ή του πιο χαλαρού OUIGO Classique, που προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία διαδρομής με το τρένο.

Η SNCF, η γαλλική εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων, προσφέρει TER, μια ολοκληρωμένη περιφερειακή υπηρεσία τρένων. Τα τρένα TER (Transport Express Régional) συνδέουν πόλεις και χωριά εντός περιοχών της Γαλλίας, προσφέροντας τοπικές μεταφορές για επιβάτες και τουρίστες καθώς εξερευνούν τον περιφερειακό πολιτισμό, το τοπίο και τα αξιοθέατα μέσω του τεράστιου δικτύου περιφερειακών διαδρομών του. Τα τρένα TER είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας, αλλά προσφέρουν μια πιο προσιτή και άνετη εναλλακτική λύση για μικρότερα ταξίδια εντός των περιοχών.

Το TGV σημαίνει Train à Grande Vitesse, που μεταφράζεται σε τρένο υψηλής ταχύτητας. Είναι ένας τύπος τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί στη Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Το TGV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1981 και έκτοτε έχει γίνει δημοφιλής τρόπος μεταφοράς για εγχώρια και διεθνή ταξίδια. Το TGV (Train à Grande Vitesse), αναφέρεται πλέον σε έναν τύπο τρένου που μπορεί να φτάσει ταχύτητα 320 km/h σε γραμμές υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία. Στη Γαλλία και την Ευρώπη, υπάρχουν δύο τύποι TGV που διαχειρίζεται η SNCF Voyageurs: το TGV INOUI, το οποίο προσφέρει υψηλότερο επίπεδο άνεσης, και το χαμηλού κόστους TGV OUIGO.

Το TGV inOui, το οποίο αντικαθιστά τις παραδοσιακές υπηρεσίες TGV προσφέροντας μια σύγχρονη αναβάθμιση, είναι μια υπηρεσία τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί από τους Γαλλικούς Εθνικούς Σιδηροδρόμους, SNCF και διευκολύνει την εξερεύνηση περίπου 50 προορισμών σε γειτονικές χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ισπανία. Το TGV inOUI έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει περισσότερη άνεση και ευελιξία στους ταξιδιώτες, με χαρακτηριστικά όπως ευρύχωρα καθίσματα, Wi-Fi και υπηρεσίες catering. Συνδέει μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και παρέχει έναν γρήγορο, άνετο και άνετο τρόπο ταξιδιού.

Η Thalys είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης τρένων υψηλής ταχύτητας που προσφέρει υπηρεσίες μεταξύ Γαλλίας, Βελγίου, Γερμανίας και Ολλανδίας. Τα τρένα Thalys λειτουργούν με υψηλές ταχύτητες, φτάνοντας ταχύτητες έως και 300 km/h, καθιστώντας τους έναν από τους ταχύτερους και πιο βολικούς τρόπους μετακίνησης μεταξύ πόλεων της περιοχής. Τα τρένα διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, όπως άνετα καθίσματα, Wi-Fi και επιλογές φαγητού επί του σκάφους, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Σαρλερουά έως Παρίσι

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το OUIGO, TER και TGV inOui όταν ταξιδεύετε από το Σαρλερουά στο Παρίσι.

Standard Class / TGV

Το OUIGO Grande Vitesse προσφέρει μία κατηγορία, παρόμοια με τα ταξίδια δεύτερης κατηγορίας, η οποία ευθύνεται για τις προσιτές τιμές των εισιτηρίων του. Οι ναύλοι για ενήλικες ξεκινούν από 10€, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με 5€. Τα εισιτήρια για το OUIGO μπορούν να αγοραστούν μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard Class / Classical

Το OUIGO Train Classique έχει μόνο μία θέση, η οποία ισοδυναμεί με ταξίδια δεύτερης θέσης, γι' αυτό και οι τιμές των εισιτηρίων είναι φθηνές. Τα εισιτήρια διατίθενται από 10 € για ενήλικες (ανάλογα με τον προορισμό) και 5 € για παιδιά, ενώ τα εισιτήρια τρένων OUIGO διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Τα εισιτήρια τρένου TER έχουν σταθερό ναύλο "Tarif Normal" και ισχύουν για ένα μόνο ταξίδι μέχρι τα μεσάνυχτα της επομένης της επικύρωσης σε μηχανήματα σφραγίδας πλατφόρμας. Ορισμένες περιοχές ενδέχεται να προσφέρουν εκπτώσεις εκτός αιχμής.
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Second Class (The essentials)

Για ένα πρακτικό και οικονομικό ταξίδι, το TGV INOUI έχει δύο ναύλους για εισιτήρια δεύτερης θέσης: The Prems Second, μια προσιτή επιλογή και The Second, την κλασική δεύτερη θέση. Και τα δύο μπορούν να αντικατασταθούν και να επιστραφούν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Τα εισιτήρια ναύλων του Prem είναι τέλεια αν ψάχνετε για τις χαμηλότερες τιμές, που ξεκινούν από μόλις 15 € και είναι διαθέσιμα για κράτηση έως και 4 μήνες νωρίτερα.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

First Class (The comfort)

Τα εισιτήρια πρώτης θέσης ανεβάζουν το ταξίδι σας στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και αποκλειστικά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσεων στην Ήσυχη Περιοχή. Επιπλέον, αυτό το εισιτήριο προσφέρει ευελιξία για την κράτησή σας και παρέχει πρόσθετα οφέλη στις λειτουργίες Δεύτερης Θέσης.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business Première (The flexibility)

Το Business Première προσφέρει premium πλεονεκτήματα, όπως ανταλλαγές χωρίς κόστος ή επιστροφές χρημάτων και αποκλειστικές ανέσεις, όπως προηγμένο Wi-Fi και πρόσβαση στα σαλόνια του Grand Voyageur, όλα αυτά εξασφαλίζοντας ευελιξία στην κράτησή σας.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard

Με το εισιτήριο The Standard, μπορείτε να αποκτήσετε μια οικονομική θέση δεύτερης θέσης με προχωρημένη κράτηση. Δωρεάν ανταλλαγή μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, μη επιστρέψιμη τιμή μετά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Comfort

Μπορείτε να πάρετε μια θέση πρώτης θέσης με ναύλο The Comfort. Δωρεάν ανταλλαγή μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρηση και επιστροφή χρημάτων έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, μη επιστρέψιμη τιμή μετά.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Premium

Μπορείτε να ταξιδέψετε με προσαρμοσμένη τιμή με πλήρη προνόμια υπηρεσιών του ναύλου Premium. Ζήστε ένα άνετο ταξίδι και μέγιστη ευελιξία για να κάνετε αλλαγές ή να ακυρώσετε μέχρι την τελευταία στιγμή.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Έχετε πρόσβαση στο WiFi (OUIFI) και εμβαθύνετε στην πύλη ψυχαγωγίας OUIFUN με πρόσθετη χρέωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Στα τρένα Ouigo, μόνο τα καθίσματα στο επάνω κατάστρωμα σε επιλεγμένα πούλμαν διαθέτουν πρίζες. Σημειώστε ότι αυτά τα καθίσματα διατίθενται με πρόσθετη χρέωση και ότι στο κάτω κατάστρωμα δεν υπάρχουν καθόλου πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Το OUIGO σάς επιτρέπει να φέρετε δύο μικρές χειραποσκευές ή ένα τεμάχιο διαστάσεων 36 x 27 x 15 cm δωρεάν, μαζί με χειραποσκευές στα 55x35x25 cm χωρίς περιορισμούς βάρους. Για μεγαλύτερα είδη, ισχύει χρέωση 5 € για online κρατήσεις που γίνονται εκ των προτέρων και ανέρχεται στα 20 € εάν πληρώσετε αυτοπροσώπως στο σταθμό.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στη Γαλλία, οι υπηρεσίες Train classique της OUIGO παρέχουν υπηρεσία σνακ στο κάθισμα, αν και αυτό δεν είναι διαθέσιμο στα τρένα υψηλής ταχύτητας. Για όσους ταξιδεύουν στην Ισπανία, μια επίσκεψη στο OUIBAR στο λεωφορείο 4 σερβίρει μια ποικιλία από ποτά και σνακ.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Ταξιδέψτε με άνεση με όλα τα πούλμαν να είναι κλιματιζόμενα.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Σκοπεύετε να φέρετε μαζί σας μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ποδήλατο, σκούτερ, σκι ή ένα μουσικό όργανο; Εάν κάνετε κράτηση online εκ των προτέρων, είναι μόνο μια χρέωση 5 €. Όμως, αν αποφασίσετε να πληρώσετε στο σταθμό, η χρέωση ανεβαίνει στα 20€.
wifi WiFi open icon close icon
Τα τρένα TER είναι επί του παρόντος χωρίς υπηρεσίες WiFi.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Τα σύγχρονα τρένα TER είναι εξοπλισμένα με πρίζες.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Τα τρένα TER δεν έχουν περιορισμούς στο μέγεθος των αποσκευών, αρκεί να είναι εντός των προσωπικών σας δυνατοτήτων χειρισμού και μπορούν να χωρέσουν σε καθορισμένους χώρους αποσκευών.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το Acès TER προσφέρει εξειδικευμένη βοήθεια σε επιβάτες με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Τα τρένα TER δεν παρέχουν τροφοδοσία επί του σκάφους. σκεφτείτε να φέρετε τα αναψυκτικά σας.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Το ταξίδι με ποδήλατο στα τρένα TER είναι δωρεάν, απλώς κρεμάστε το ή αποθηκεύστε το σε καθορισμένους χώρους με σειρά προτεραιότητας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα κράτησης.
wifi WiFi open icon close icon
Στα τρένα TGV INOUI, απολαύστε δωρεάν πρόσβαση WiFi καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Είτε εργάζεστε, απαντάτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή καταδύεστε στον κόμβο ψυχαγωγίας TGV INOUI, σας καλύπτουμε.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Με ένα εισιτήριο Business Première, μπείτε σε ένα αποκλειστικό λεωφορείο σχεδιασμένο για άνεση. Είναι το σιωπηλό σας καταφύγιο, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για χαλάρωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Κάθε κάθισμα στο TGV inOUI είναι γεμάτο με κινητήρα! Με μια πρίζα στη διάθεσή σας, είστε πάντα φορτισμένοι και έτοιμοι.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα TGV INOUI, μπορείτε να φέρετε όσες αποσκευές μπορούν να μεταφέρουν τα χέρια και τα πόδια σας, αλλά θυμηθείτε να βάλετε σωστά τις δικές σας αποσκευές. Οι τσάντες και τα μικροαντικείμενα αποθηκεύονται καλύτερα είτε στο ύψος των ποδιών είτε κάτω από το κάθισμα. βαρύτερα κομμάτια θα πρέπει να τοποθετούνται σε μια διαθέσιμη γωνία του αυτοκινήτου ή κατά μήκος του κεντρικού του διαδρόμου.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας, το TGV INOUI προσφέρει την υπηρεσία «Accès Plus». Αυτό παρέχει ειδική βοήθεια από το σταθμό απευθείας στο κάθισμα του τρένου. Συνιστάται οι επιβάτες να επικοινωνούν με το «Accès Plus» αφού εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Οι ταξιδιώτες στο TGV INOUI μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία μια ποικιλία από φαγητά και ποτά. Η υπηρεσία τρένου παρουσιάζει μια επιμελημένη επιλογή που υπόσχεται να εξυπηρετήσει διαφορετικούς ουρανίσκους.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Μείνετε ψύχραιμοι και άνετοι. Όλα τα τρένα TGV inOUI είναι κλιματιζόμενα, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο ταξίδι, ανεξάρτητα από τον καιρό έξω.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Απαιτείται κράτηση για μη αναδιπλούμενα ποδήλατα (€ 10) σε επιλεγμένα τρένα TGV INOUI, πτυσσόμενα ποδήλατα κάτω των 130x90 cm μπορούν να ταξιδεύουν ως χειραποσκευή σε οποιοδήποτε τρένο TGV INOUI, αποσυναρμολογημένα ποδήλατα μπορούν να ληφθούν χωρίς κράτηση εάν αποθηκεύονται σε τσάντα ποδηλάτου κάτω από 130x90 cm. Υδάτινα ή σνόουμπορντ, διπλωμένα σκούτερ και μουσικά όργανα μπορούν να ληφθούν ως χειραποσκευή εάν βρίσκονται σε θήκη μεταφοράς κάτω από 130 x 90 cm.
wifi WiFi open icon close icon
Όλα τα τρένα Thalys διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi. Επιπλέον, περιμένετε σταθερή κάλυψη 3G ή 4G για τις περισσότερες διαδρομές.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα σε κάθε κατηγορία διαθέτουν πρίζες 2 ακίδων 220v για να καλύπτουν τις ανάγκες φόρτισής σας.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Όταν ταξιδεύετε με το Thalys, το εισιτήριό σας περιλαμβάνει το προνόμιο να μεταφέρετε μια χειραποσκευή και δύο μεγαλύτερες τσάντες, οι οποίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 75x53x70 cm. Δεν προσδιορίζεται όριο βάρους, ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας είναι εντός της προσωπικής σας ικανότητας χειρισμού. Οι τσάντες πρέπει να φυλάσσονται στον καθορισμένο χώρο στο τρένο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στην Standard and Comfort Class, το Thalys Welcome Bar σας περιμένει με μια σειρά από σνακ. Επιλέξτε την προπαραγγελία χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας για γρήγορη παραλαβή. Ταξιδεύοντας Premium; Απόλαυση στο γκουρμέ γεύμα του σεφ Frank Fol που σερβίρεται απευθείας στη θέση σας σε ταξίδια άνω των 50 λεπτών.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Κάθε τρένο Thalys εξασφαλίζει ένα δροσερό ταξίδι με ενσωματωμένο κλιματισμό.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στο Thalys, μπορείτε να φέρετε ένα μη αναδιπλούμενο ποδήλατο εάν είναι αποσυναρμολογημένο και σε τσάντα με διαστάσεις κάτω των 135 x 85 x 30 cm. Πτυσσόμενα ποδήλατα; Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν διαστάσεις 75 x 53 x 30 cm και θα θεωρηθούν ως κανονικές αποσκευές. Έχετε σκι; Σκεπάστε τα σε μια θήκη που είναι μικρότερη από 3 μέτρα και βάρος κάτω από 32 κιλά.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Για βοήθεια κατά την επιβίβαση, παρακαλούμε ειδοποιήστε έγκαιρα τον Thalys. Φιλοξενούν αναπηρικά αμαξίδια με συγκεκριμένες διαστάσεις: μέγιστο πλάτος 70 cm, ύψος 120 cm, διάμετρος κύκλου στροφής 150 cm και συνδυασμένο βάρος 300 kg για επιβάτες και αποσκευές.
Υπηρεσίες εν πλω OUIGO, Thalys and TER από Σαρλερουά έως Παρίσι
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Σαρλερουά έως Παρίσι κατά train.
Εγκαταστάσεις OUIGO Thalys TER TGV TGV inOui FlixBus Flibco
wifi WiFi check check check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check check cross
quiet_zone Ήσυχη ζώνη cross check cross check check cross cross
accessibility Προσιτότητα cross check cross check check cross cross
air_con Κλιματισμός cross check cross check check check check
bicycle Ποδήλατο cross check cross check check cross cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου cross check cross check check cross cross

Σαρλερουά έως Παρίσι Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
16.1kg
Λεωφορείο
17.25kg
Πτήση
46kg
Αυτοκίνητο
36.8kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαρλερουά έως Παρίσι με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι είναι 16.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι θα εξοικονομήσετε 29.9kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.15kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 20.7kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι;
Ένα εισιτήριο τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι είναι 94,59 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 43,84 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σαρλερουά προς Παρίσι;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Σαρλερουά έως Παρίσι είναι 43,84 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι από τρένου;
Σαρλερουά έως Παρίσι είναι 230 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι;
Το Σαρλερουά έως το Παρίσι είναι κατά μέσο όρο 4 ώ. 5 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ώ. 2 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Σαρλερουά έως Παρίσι;
Το Σαρλερουά έως το Παρίσι καλύπτεται από τελεστές 6. Μπορείτε να βρείτε στο Virail OUIGO, Thalys, TER, TGV, TGV inOui, FlixBus and Flibco που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Σαρλερουά σε Παρίσι;
Σαρλερουά έως Παρίσι έχει 18 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι;
Το παλαιότερο τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι αναχωρεί στο 12:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι αναχωρεί στο 7:40 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Σαρλερουά έως Παρίσι;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 43,84 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Σαρλερουά στο Παρίσι;
Υπάρχουν σταθμοί 4 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Σαρλερουά για να μεταβείτε στο Παρίσι. Μπορείτε να πάτε από Marchienne au Pont, Roux, Charleroi Sud and Marchienne-Zone και μπορείτε να φτάσετε στο Tillé Aeroport, Paris Gare du Nord, Paris La Défense, Paris Porte Maillot, Paris Gare de Lyon, Paris Cdg Airport, Paris Orly Airport and Gare Vaugirard.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Σαρλερουά έως Παρίσι από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι είναι 3 ώ. 2 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Σαρλερουά έως Παρίσι;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Σαρλερουά και Παρίσι.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Σαρλερουά έως Παρίσι από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Σαρλερουά στο Παρίσι δημιουργεί εκπομπές CO2 16.1kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Σαρλερουά

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Σαρλερουά

Διεθνή δρομολόγια από Σαρλερουά και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Σαρλερουά

Κύριες διαδρομές προς Παρίσι

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές