Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Αμφίκλεια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 29
Πρώτη αναχώρηση 07:56
Τελευταία αναχώρηση 23:18
απόσταση 122 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Αμφίκλεια στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αμφίκλεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αθήνα προς Αμφίκλεια, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αθήνα προς Αμφίκλεια

Για να φτάσετε στην πόλη Αμφίκλεια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αθήνα προς Αμφίκλεια

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Αμφίκλεια

Χρειάζεται χρόνος 7 ω 52 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αμφίκλεια με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 14 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:56, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 23:18.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αμφίκλεια και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αθήνα από τον σταθμό Αθήνα, Κηφισσός and Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό Αμφίκλεια.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Αμφίκλεια με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Αμφίκλεια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 29. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 27 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αμφίκλεια από την πόλη Αθήνα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 29. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 27 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.