Βρείτε τρένο από Ορεστιάδα προς Δίκαια

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Ορεστιάδα σε Δίκαια από τρένου

Το ταξίδι από Ορεστιάδα έως Δίκαια με τρένου είναι 29,82 χλμ. και διαρκεί 0 ώ. 44 λ.. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 2:35 μ.μ. και την τελευταία στο 5:35 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Ορεστιάδα σε Δίκαια με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου0 ώ. 44 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα1
Πρώτη Αναχώρηση2:35 μ.μ.
Τελευταία Αναχώρηση5:35 μ.μ.
Απόσταση29,82 χλμ.
ΑναχώρησηΟρεστιάδα
ΆφιξηΔίκαια
TransportistasHellenic

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Ορεστιάδα προς Δίκαια με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Ορεστιάδα προς Δίκαια; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Ορεστιάδα προς Δίκαια με τρένο;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Ορεστιάδα προς Δίκαια διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Ορεστιάδα προς Δίκαια θα κοστίσει . Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου . Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Ορεστιάδα προς Δίκαια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Ορεστιάδα προς Δίκαια, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου . Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Ορεστιάδα προς Δίκαια με το τρένο;

Ο μέσος χρόνος ταξιδιού είναι 0 ώ. 44 λ.. Τόσο χρειάζεται για να διασχίσετε το 29,82 χλμ. από Ορεστιάδα προς Δίκαια. Κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας μην ξεχνάτε ότι οι καθυστερήσεις είναι πιθανές. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να κάνουν το ταξίδι σας από Ορεστιάδα προς Δίκαια να διαρκέσει περισσότερο από 0 ώ. 44 λ.. Για να πάτε από Ορεστιάδα προς Δίκαια πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 0 ώ. 44 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 0 ώ. 44 λ. για να ταξιδέψετε το 29,82 χλμ. μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Ορεστιάδα προς Δίκαια;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Ορεστιάδα προς Δίκαια, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 2:35 μ.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 5:35 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Ορεστιάδα αναχωρεί στις 2:35 μ.μ. και το τελευταίο στις 5:35 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Ορεστιάδα προς Δίκαια μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Ορεστιάδα προς Δίκαια;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Ορεστιάδα από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Δίκαια στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Ορεστιάδα και Δίκαια. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Ορεστιάδα προς Δίκαια;

Το δρομολόγιο από Ορεστιάδα προς Δίκαια εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Ορεστιάδα 1 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Ορεστιάδα προς Δίκαια, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 1 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Ορεστιάδα προς Δίκαια. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Ορεστιάδα έως Δίκαια, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Ορεστιάδα στο Δίκαια.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Ορεστιάδα - Δίκαια μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Δίκαια με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Δίκαια με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Ορεστιάδα έως Δίκαια
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Ορεστιάδα έως Δίκαια κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Ορεστιάδα έως Δίκαια Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.09kg
Λεωφορείο
2.24kg
Πτήση
5.96kg
Αυτοκίνητο
4.77kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ορεστιάδα έως Δίκαια με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια είναι 2.09kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια θα εξοικονομήσετε 3.87kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.15kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 2.68kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια από τρένου;
Ορεστιάδα έως Δίκαια είναι 29,82 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια;
Το Ορεστιάδα έως το Δίκαια είναι κατά μέσο όρο 0 ώ. 44 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 44 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Ορεστιάδα σε Δίκαια;
Ορεστιάδα έως Δίκαια έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια;
Το παλαιότερο τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια αναχωρεί στο 2:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια αναχωρεί στο 5:35 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Ορεστιάδα σε Δίκαια;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 από Ορεστιάδα έως Δίκαια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Ορεστιάδα έως Δίκαια από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια είναι 0 ώ. 44 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Ορεστιάδα έως Δίκαια;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Ορεστιάδα και Δίκαια.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Ορεστιάδα έως Δίκαια από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Ορεστιάδα στο Δίκαια δημιουργεί εκπομπές CO2 2.09kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Ορεστιάδα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Ορεστιάδα

Διεθνή δρομολόγια από Ορεστιάδα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Ορεστιάδα

Κύριες διαδρομές προς Δίκαια

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές