Βρείτε τρένο από Ορεστιάδα προς Σουφλί

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 06:37
Τελευταία αναχώρηση: 19:37
Απόσταση 40km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ορεστιάδα προς Σουφλί

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Ορεστιάδα προς Σουφλί: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Ορεστιάδα και Σουφλί.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Ορεστιάδα προς Σουφλί

Τιμή εισιτηρίου Ορεστιάδα - Σουφλί κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Ορεστιάδα προς Σουφλί


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ορεστιάδα και Σουφλί

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Σουφλί από τον σταθμό Ορεστιάδα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Σουφλι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Ορεστιάδα προς Σουφλί

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σουφλί από την πόλη Ορεστιάδα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 2. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ορεστιάδα προς Σουφλί με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 55 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Σουφλί σε 56 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Ορεστιάδα στις 06:08, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:02.