• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Ορεστιάδα προς Σουφλί

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σουφλί

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:19
Τελευταία αναχώρηση 15:19
απόσταση 40 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ορεστιάδα προς Σουφλί

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Ορεστιάδα προς Σουφλί με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Ορεστιάδα και Σουφλί.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 52 λεπτά
Ορεστιάδα - Σουφλι
15:19 - 16:11

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ορεστιάδα προς Σουφλί με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Σουφλί φεύγει στις 15:19, ενώ το τελευταίο στις 15:19. Το ταξίδι διαρκεί 52 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Σουφλί σε 52 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Σουφλί

Τα τρένα προς Σουφλί θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ορεστιάδα και θα αφιχθούν στον σταθμό Σουφλι.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ορεστιάδα προς Σουφλί με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ορεστιάδα προς Σουφλί με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ορεστιάδα προς Σουφλί με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Logo

Σχετικά με εμάς