• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Σουφλί προς Ορεστιάδα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ορεστιάδα

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Σουφλί προς Ορεστιάδα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ορεστιάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Σουφλί προς Ορεστιάδα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Σουφλί προς Ορεστιάδα

Για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 53 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 12:38
Τελευταία αναχώρηση 12:38
απόσταση 40 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 53 λεπτά
Σουφλι - Ορεστιάδα
12:38 - 13:31

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα με τρένο

Θα χρειαστείτε 53 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σουφλί στις 12:38, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 12:38.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σουφλί και Ορεστιάδα

Τα τρένα προς Ορεστιάδα αναχωρούν από Σουφλί από τον σταθμό Σουφλι και φτάνουν στον σταθμό Ορεστιάδα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Σουφλί προς Ορεστιάδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Ορεστιάδα από την πόλη Σουφλί. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Ορεστιάδα από την πόλη Σουφλί κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Σουφλι

Σταθμοί προορισμού

Ορεστιάδα
Logo

Σχετικά με εμάς