Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Σουφλί

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 22 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 09:30
Τελευταία αναχώρηση: 09:30
Απόσταση 231km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Σέρρες προς Σουφλί στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Σέρρες προς Σουφλί με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Σέρρες και Σουφλί.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Σέρρες προς Σουφλί

Τρένα από Σέρρες προς Σουφλί


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σέρρες και Σουφλί είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Σέρρες - Σουφλί

Τα τρένα προς Σουφλί θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Σέρρες και θα αφιχθούν στον σταθμό Σουφλι.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σέρρες προς Σουφλί

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Σουφλί με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σέρρες προς Σουφλί;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Σουφλί σε 7 hours and 24 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 7 hours and 24 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Σουφλί είναι στις 09:07, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Σέρρες στις 09:07.