Βρείτε τρένο από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 04:31
Τελευταία αναχώρηση: 21:13
Απόσταση 12km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Τρίκαλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Μαγούλα, Θεσσαλία και Τρίκαλα.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Τρίκαλα

Τρένα από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Μαγούλα, Θεσσαλία και Τρίκαλα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Τρίκαλα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Τρίκαλα από τον σταθμό Μαγούλα Καρδίτσης, το οποίο φτάνει στον σταθμό Τρίκαλα.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 5 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Μαγούλα, Θεσσαλία προς Τρίκαλα και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 8 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Μαγούλα, Θεσσαλία στις 04:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 21:07.