Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 69
Πρώτη αναχώρηση 07:52
Τελευταία αναχώρηση 00:25
απόσταση 5 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αθήνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Αθήνα.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 6 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 2 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:52, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης στις 00:25.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Renti (Agiou Ioanni Renti) and Ρέντη και να φτάνουν στον σταθμό Athens, Rouf, Αθήνα and Ρουφ.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Αθήνα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 69 για να φθάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 68 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αθήνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 69 για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 68 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.